Gémeskút – Társasjáték klub – Miskolc

Miskolci társasjátékos klub

Társasjáték klub minden héten csütörtökön 16:30-tól 21:30 óráig.

2016. februárjában alakult kezdeményezés vagyunk Miskolcon. A József Attila Könyvtárban mélyedünk bele minden héten csütörtökön a modern társasjátékok világába. Célunk ennek az izgalmas és szórakoztató hobbinak a népszerűsítése és vidám társaságok összehozása.

Közösségi program Miskolcon - Gémes kút társasjátékos klub

Játékaink listája (de hozhattok bármit Ti is):

Lista a BGG oldalán elérhető az elábbi gombra kattintva

Küldetés

Célunk a társasjátékos közösségek és a modern társasjátékok népszerűsítése. Értjük ez alatt többek között az asztali játékokként is ismert táblás- kártya-, különféle stratégiai, logikai, taktikai játékokat, melyek közvetlen emberi interakcióra épülnek és a szabadidő tartalmas és hasznos eltöltésének élményét jelentik minden korosztály számára. Küldetésünknek érezzük a hobbi rendkívüli erejű közösségépítő és személyiségfejlesztő hatásának bemutatását minél szélesebb körben. Hisszük, hogy a mai rohanó világunkban igazi értéket képvisel, amikor nem a digitális eszközök kapják a főszerepet, hanem egy asztal, melyet körbe ülünk és remek hangulatban “dolgozunk” közös feladatok játékos megoldásán. Ezek a kreatív gondolkodást igénylő kalandozások és a jó hangulat összehozzák az embereket és amellett, hogy segítenek kikapcsolni az amúgy nem mindig zökkenőmentes hétköznapokból, rengeteg mindenre tanítanak, különösen a fiatalabb korosztályokat, többek között; gyors döntések szorult helyzetben, előre gondolkodás és az ok-okozati összefüggések meglátása, új utak keresése, kommunikáció, kifejezőkészség.

József Attila Könyvtár Miskolc

Tags:

Résztvételi díj

INGYENES

Szervező

Gémeskút - Társasjáték Klub Miskolc

Esemény / Programötlet feltöltés

Van egy eseményed ? Vagy egy jó program lehetőséget kínálsz? Töltsd fel ingyen weboldalunkra itt:
Eseményfeltöltés>>

Rólunk

Borsod Abaúj Zemplén megye és környéke szórakozási és kikapcsolódási lehetőségei között válogathatsz nálunk. Célunk olyan ötletekkel előrukkolni amelyek könnyen és gyorsan elérhetőek ha te is ebben a szép megyében élsz 

Kövess minket!

@programborsod

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé.