Grabovsky coworking Miskolc
Helyszínbérlés,  Miskolc

GRABOVSKY coworking – Miskolc

GRABOVSKY – Coworking and more
A GRABOVSKY egy kreatív közösségi tér, színes környezettel, munkaállomásokkal, tárgyalókkal Miskolc belvárosában. Szabadúszóknak, vállalkozóknak, civileknek, de leginkább Neked költséghatékony megoldás irodabérlés helyett!

MI AZ A COWORKING?
“A coworking irodák – melyek ma már egy munkastílust is jelentenek – a tehetséges és magabiztos embereket támogatják, lehetőséget teremtve az induló kisvállalkozásoknak a kezdeti költségek csökkentéséhez, valamint segítenek leküzdeni a szabadúszók és vállalkozók között tapasztalható elszigeteltség-érzést. Hozzásegítik a neonomádokat, hogy Európa szerte megtalálják a megfelelő és megfizethető munkakörülményeket, növelik a vállalkozói kedvet, valamint kreatív gondolkodásra és az innováció előmozdítására ösztönözik a fiatalokat. Így nemcsak a tudásalapú gazdaság új trendjének tekinthetők, hanem jelentős szerepet vállalnak a fiatalok körében tapasztalható munkanélküliség felszámolásában is.”
Meghatározás forrása: http://felsofokon.hu/gazdasag-es-uzlet/coworking-magyarorszagon-kihivasok-es-lehetosegek/


Szolgáltatások:

 • Tárgyaló bérlés
  • Találkozz ügyfeleiddel a GRABOVSKY tárgyalóiban, tarts nálunk megbeszélést: – Diszkrét és mégis laza környezet – Kapcsolatépítés – Igény esetén: flipchart, projektor+vászon – 2-15 főig
 • Asztalbérlés / Munkaállomás
  • Azok számára, akik már nem bírják a home office üzemmódot segítséget nyújtunk, hiszen újra tudtok nálunk asztalt bérelni, ha nem szeretnétek tovább otthonról dolgozni.
 • Székhelyszolgáltatás
  • Tudjuk, hogy nem feltétlenül egyszerű székhelyet találni vállalkozásodnak. A GRABOVSKY-ban van arra lehetőség, hogy bejelentsd hozzánk székhelyed és elhelyezd cégtábládat is. Ha szükséged van leveleid továbbítására, akkor elektronikus és postai úton is segítünk ebben.
  • Mit tartalmaz a szolgáltatást? – Gondoskodunk a cégtábla kihelyezéséről – Átvesszük a leveleidet, amit kérésre továbbítunk e-mailben vagy átveheted nálunk – Törvényesen működő székhelyet
  • Ha nincs ügyvéded, összekötünk a legjobbakkal akik elvégzik a cégmódosítást helyetted!
 • Rendezvényhelyszín
  • Előre egyeztetett időpontban meet up, tréning, előadás,kisebb rendezvény elegáns helyszíneként készítjük elő számodra a GRABOVSKY-t. Ha szeretnéd társasjátékestet is tarthatsz nálunk, mi a partnereid
 • Starter

Közelgő események a GRABOVSKY-ban:

No event found!

Igyekszünk minden eseményt frissen és naprakészen tartani, de az esetleges módosítások és változások miatt felelősséget nem vállalunk! Az eseményekről mindig érdeklődj a rendezvény hivatalos weboldalán, elérhetőségein! Megértésed köszönjük!


Galéria:

GRABOVSKY –#FreeGen Vlog bevezető

Térkép:


Instagram képek:

Reklám:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük