Miskolctapolcai Kalandtúrapark

A kalandpark egy kék (könnyebb), egy piros (nehezebb) és 2007. július végétől egy fekete (extrém) pályarendszerre tagolódik. A kék pálya 3-11 m-es, míg a piros és a fekete pálya 4-11 m-es magasság között mozog. A pályák különböző hidakból (vietnami, rönkhíd, lengőhíd, amasonasi híd stb.) épülnek fel, amelyek nehézségi szintje a pályák színének megfelelően változik.

A pályák biztonságos használatához speciális Kalandparkba tervezett beülőket, hevedereket és csigákat alkalmazunk. A Park látogatóit képzett alpinista és barlangász túravezetőink kísérik végig, a baleset elkerülése érdekében.

A park, a kalandtúrán való részvételen túl, további kikapcsolódási lehetőséget nyújt azáltal, hogy a területén szabadtéri szalonnasütő, bográcsozó hely került kiépítésre, amely kulturált főzési-sütési lehetőséget teremt a látogatók számára.


A Miskolctapolcai Kalandtúra Park nem csak a Tapolcára látogató vendégek, turisták szórakoztatását célozza meg, hanem szervezett iskolai, munkahelyi csoportok részvétele is biztosított, akár tömegsport foglalkozás, akár osztálykirándulás illetve munkahelyi szabadidős programok valamint csapatépítő tréningek keretén belül is.


Menetidő

1-1 pálya esetén 30-40 perc, míg kombinált pályánál kb.60-80 perc szükséges a végighaladáshoz egy fore vonatkoztatva, ami csoport esetén kb. 2 – 2,5 óra idotartamot jelent 1-1 pálya esetén. Minden résztvevőnk oklevelet kap, amely tanúsítja a túra teljesítését

Térkép:


Tuti instagram képek:

https://www.instagram.com/p/BWSG4ijgSar/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/BYZCbfvF3uf/?utm_source=ig_web_copy_link

Reklám:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük