Holdvölgy Experience
Gastro,  Mád,  Randihoz tökéletes

Holdvölgy pincelátogatás és kóstolóséta exkluzív borsorral – Mád

Holdvölgy Experience

Kóstolja meg a HOLDVÖLGY birtok legszebb borait, köztük rangos hazai és külföldi borversenyek aranyérmes tételeit, amelyek itthon és külföldön számos Michelin-csillagos étterem borlapján szerepelnek. Várja Önt a Vince Awards 2016 és 2017„Legjobb Pincelátogatás”-díjával elismert HOLDVÖLGY borkóstoló pinceséta!

A felejthetetlen élmény összetevői: kitűnő száraz és édes tokaji borok; egy hangulatos, kincskereső séta a HOLDVÖLGY munkatársainak vezetésével , térképpel és pohárral a kézben; egyedülálló természeti környezet és különleges építészeti megoldások.

A HOLDVÖLGY ultramodern borászati épülete alatt a domboldal tízmillió éves, vulkanikus kőzetekbe félezer éve belevájt pincejáratokat rejt. Titokzatos, gyertyafényes folyosók, nemes borokkal teli hordók, érdekes történetek Tokajról és Mádról, borokról és emberekről.

Várjuk Önt: fedezze fel Mád legkiterjedtebb történelmi pincerendszerét!

Több száz éves járatok, közel 2 km hossz, 108 ág és 3 szint egyedülállóan feltárt komplexum

Holdvölgy Birtok – A Magyarország Legszebb Birtoka 2019. Szőlészet-borászat kategória döntőse

Szolgáltatások:

 • Esküvők
  • Meghitt hangulatú, romantikus helyszínt biztosítunk különleges családi eseményekhez, eljegyzéshez, esküvőhöz, házassági évfordulóhoz.
 • Borkóstoló túra
  • Baráti társaságoknak – Mi lehetne jobb társasági program, mint egy színvonalas és érdekes borkóstoló túra? Kiváló borokkal, kellemes hangulattal várjuk Önöket!
 • Céges csapatépítés
  • Ideális helyszínt, különleges környezetet biztosítunk exkluzív üzleti eseményekhez, fogadásokhoz, de akár csapatépítő tréningekhez is.
 • Pincelátogatás
  • Szeretné megismerni Mád legkiterjedtebb, csaknem 2 km hosszú, három szintes pincerendszerét? Szívesen részt venne egy kalandos, föld alatti kincskereső túrán? Megkóstolná a HOLDVÖLGY legszebb borait, köztük nemzetközi borversenyek aranyérmes tételeit? Ha igen, akkor egész évben várja Önt a 2016-ban és 2017-ben is a Vince Awards „Legjobb pincelátogatás” díjával kitüntetett HOLDVÖLGY pinceélmény!

Események:

No event found!

Térkép:


Reklám:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük