Patricius Borház

A tokaji borvidéken található Patricius Borház mintegy 85 hektáros területén már a 18. század óta végeznek szőlészeti-borászati tevékenységet. A birtok központja Bodrogkisfaludon, a Várhegy-dűlőben található. A 1867-ben is már létező uradalmi présházhoz ma már egy organikus stílusban épült, modern, gravitációs rendszerű borászat is csatlakozik mely tökéletesen tükrözi a hagyományok és a modernitás együttélését a világörökségi tájban.

Tokaji borászatunk filozófiájának fontos része, hogy nagyra becsüljük a borvidék tradícióit. Együtt élünk a régi értékekkel és merítünk belőle, folytatjuk azt a munkát, amit elődeink elkezdtek és mindezt igyekszünk a mai kor emberének és kihívásainak megfelelően tenni.

A Tokaj-hegyre és a Bodrog-ártérre néző borház verandája és borteraszunk jó hangulatú borkóstolók, borvacsorák gyakori helyszíne, ahol mind a regionális, zempléni, mind a hagyományos ételek helyet kapnak. 5 fogásos borvacsora menü ajánlatunk szezonálisan változik, melyet minden esetben a Sárga Borház étterem séfje készít el Patricius borokra hangolva.


Legújabb díjak és elismerések:

Év Pincészete 2016 / Winery of the year 2016 in Hungary


Szolgáltatások:


Közelgő események a borházban:

március 2021
No event found!
Tovább

Térkép:


Instagram fotók:

https://www.instagram.com/p/CEgajZ3Bvki/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/CDLePyVhN-1/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B_CPw7xILk9/?utm_source=ig_web_copy_link

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük