Bükkszentkereszti kilátó

Bükkszentkereszt Magyarország egyik legmagasabban elhelyezkedő, lakott falva. A kilátót 2014-ben építették. Remek célpont egy túrázáshoz, vagy egy laza családi kiruccanáshoz. A kilátót akár autóval is megközelíthetitek Bükkszentkereszt utcáiról. A kilátóhoz, onnantól egy egészséges emelkedőn felsétálva már gyönyörködhettek is a kilátásban.

  • Látogatható: 0-24
  • Belépés: INGYENES
  • A kilátó mellett fa padocska is található amin kényelmesen elfogyasztatjátok az útra csomagolt kis ennivalót.

A kilátótól nem messze, étterem, szállás, kisbolt, kocsma, és egyéb szolgáltatások is igénybe vehetőek. Bővebb információ hamarosan!


Nézzétek meg a gyógyító köveket is!

(Boldogasszony köve)

A kilátótól nem messze (20 perc sétányira vagy 2 perc kocsival), Bükkszentereszt utcáin átsétálva, megnézhetitek a híres gyógyító köveket is! (Bővebb cikk a kövekről hamarosan – ITT)

Út a kilátótól a kövekhez:


Piknikezzetek egyet a közeli tisztáson!

Ha már a Gyógyító köveknél megpihentetek, még vár rátok egy kellemes séta vagy esetleg egy tuti piknikezési lehetőség egy tisztáson! A tisztáson még megnézhetitek a IV. Béla emlékművet is 🙂

(Bővebb cikk a tisztásról induló túralehetőségekről hamarosan – ITT)

Út a tisztásra a Gyógyító kövektől:


További ötletek a környéken:

Lillafüred nagyon közel lesz hozzátok. Különleges programlehetőségekkel várnak majd itt is titeket, mint például a Libegő, Monster bike, Gyermekeknek játszópark, Finom pisztráng, és még sok egyéb lehetőség. Katt a gombra és nézd meg mi vár rád Lillafüreden:


Instagram képek:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Good times, good vibes✨

Kiss László (@cinolaci) által megosztott bejegyzés,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük