Kirándulás

Tölts több időt a természetben, kapcsolódj ki a barátokkal, szerezz új élményeket a korlátozások ideje alatt is!

KÖVESS MINKET
Kerékpáros

Új blog posztunkban összeszedtünk neked pár szuper kerékpáros térképet!

KÖVESS MINKET
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
Uránia-Béke Art Mozi Miskolc - ProgramBorsod
Art Mozi - Miskolc

A miskolci Művészetek Házában (Rákóczi u. 5.) működnek az Uránia és Béke art mozitermek, melyek a legkorszerűbb digitális vetítés- és hangtechnikával felszereltek. Az Uránia terem 140 fős, 3D technikával felszerelt, a Béke terem 70 fő befogadására alkalmas. Mindkét teremben naponta három előadás várja a nézőket, a jegypénztár minden vetítési napon 14:30-tól 20:30-ig tart nyitva. Az előadásokra internetes jegyfoglalás is lehetséges.

A műsorkínálatban kiemelt szerepet kapnak a magyar és külföldi művészfilmek, rendszeresek a közönségtalálkozók és tematikus sorozatok. A mozitermek az Europa Cinemas mozihálózat és az Art mozik Nemzetközi Szövetségének tagjai. Igény esetén az iskolák szervezett csoportos látogatásaira napközben is lehetőség van. A termek légkondicionáltak, és a helyárak a városban a legkedvezőbbek. Igazi moziélményt nyújtanak, ahol nagy vásznon láthatók a legfrissebb mozifilmek és a filmművészeti értékek egyaránt.

Ezek a termek is minden év szeptemberében otthont adnak a Jameson CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál vetítéseinek.

Jegyárak általában a mozi előadásokhoz 1000 Ft/fő alattiak de nézd meg itt:


Kiemelt események az Art moziban:

december 2020
No event found!

Térkép:

Megközelíthetőség Busszal

A  21-es, 21B-s jelű busz “Erzsébet tér” megállójában kell leszállni.Villamossal

Az 1-es vagy 2-es jelű villamos “Városház tér” megállójában kell leszállni. A Széchenyi utcán sétálva a Miskolci Galéria épülete sarkánál jobbra befordulni a Rákóczi utcába. Innen már látható a kb. 50 m-re lévő épület.


Instagram képek:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Miért járunk moziba? 🤔🎞📽 – Széles vászon, gyönyörű látvány, mintha csak a film részese lennél – Tökéletes hangzás, az ajtó mögötted nyikordul meg a horrorfilmben a surround hangzásnak köszönhetően – Valódi 3D élmény, a szereplők leköszönnek a vászonról – Közösségi program, egy teremnyi ismeretlen emberrel egyazon élményen osztoztok – Nagyszerű randiprogram, biztosan lesz miről beszélgetni utána – Gondolatébresztő filmek, művészien megkomponált történetek – Alkotói találkozók, filmezés utáni beszélgetések TE miért jársz moziba??🧐 Találkozzunk egy jó filmen! 🎞🎞 #visszaamoziba #mozi #film #filmezz #mozizz #artmozi #artmozimiskolc #miskolc #mozimiskolc #film

CINE-MIS Nonprofit Kft. (@artmozi_miskolc) által megosztott bejegyzés,


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük