Home Program Steaklap premier és grill show

Steaklap premier és grill show

❓Nyári esemény az ősz hajnalán❓ Na, várjatok csak! Ezt mi is csak most tettük helyre magunkban! Ezért jó profiktól tanulni. A grill valódi szezonja a szakma szemében nem a nyár. Ősszel sokkal kellemesebb forró húsokat forgatni. Milyen jó, hogy ez pont egybevág az étlapváltásunkkal…

🆕 Már körbesúgtuk, hogy jön az őszi menünk, ám egy nagy kiegészítéssel ▶️ nívós steaklappal ◀️. Két fázisban mutatjuk be az új felhozatalt. Először jöjjön, ami még nem volt. Követve a fogyasztási szokásaitokat, látjuk, hogy csípitek a húsokat. Erre reagálunk most, a szokásos maximalizmussal.

🧑🏼‍🍳 A debütáló steaklaphoz szeptember 16-án felhozzuk a konyhát az alsó szintről, hogy kiállítsunk egy pop-up konyhát a brewhouse hátsó udvarán, és kivételesen innen szervírozzunk. Megfigyelhetitek, hogyan készülnek az új húsok és hozzájuk a köretek. Ez több, mint látványkonyha, ez látványtanulás is lesz. Rendszeres partnerünk, a SpaTrend ugyanis élesben, a közönség előtt tanítja be Csécsei László séfünknek és legénységének a vadonatúj félautomata pellet grillszett használatát, ami alkalmas grillre, barbecue-ra és füstölésre is. Hasonlósága a sörfőző rendszerünkkel, hogy ez is applikációval, akár távolról is vezérelhető, beállítható. Tehát nyugodtan csinálhat mást a felhasználója, miközben lassú tűzön készül a húsa.

💬 Ti pedig beszélgethettek a séfünkkel és csapatával, kérdezhettek tőlük, illetve a SpaTrend szaktekintély vendég grillmesterétől is.

Szokás szerint érdemes asztalt foglalni, ezt két turnusban tehetitek meg ⬇️⬇️⬇️

⏳ 17:00-19:30 között
⏳ 19:30-22:00 között

➕ℹ️ Most kötöttebben ebben a két idősávban tudtok gondolkodni. A kulináris részletekbe is belemegyünk hamarosan, nem rejtegetjük sokáig steakjeinket. Úgyhogy csak gyertek vissza a szemetekkel az oldalra!

dátum

Sze 16 2020
Expired!

időpont

17:00 - 22:00

Több infó

Facebook esemény

Helyszín

Miskolc
Miskolc
Kategóriák

Szervező

zip's brewhouse
Email
brewhouse@zips.hu
Honlap
http://www.zips.hu

Saját teremtéskönyvünk első lapja a zip's BEER & Restauranté, egy mindenki számára elérhető látványsörfőzdével operáló étteremé, a #sörgasztronómia akadémiájáé.

Facebook esemény

Next Event

További közelgő események

No event found!
Tovább

Reklám:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük